Larson-Juhl Logo

Hvorfor Larson-Juhl?

Mange grunner til du ska velge rammelister fra Larson-Juhl

Tilbake til forside

Hvorfor velge Larson-Juhl?

Larson-Juhl har produsert innrammingsmateriell i over 100 år. Larson-Juhls designere og produksjons team samarbeider tett for å gi deg varige ramme design i alle de populære interiørtrendene.

Larson-Juhl er viet til å bringe deg friske valg i tidløse klassikere så vel som nye, innovative stiler. Larson-Juhl bryr seg også om den verden vi lever i. Vi er den første rammelist produsenten til å tilby miljøvennlige FSC og PEFC sertifiserte produkter.

Design

Larson-Juhl har produsert innrammingsmateriell i over 100 år. Larson-Juhls designere og produksjonsteam samarbeider tett for å gi deg varige rammelist design i alle de populære interiørtrendene.

Larson-Juhl har rammelister i alle prisklaser. Våre bestselgere er de vannforgylte listene fra Senelar Atelier i Frankrike. Våre andre fabrikker produserer lister med utsmykkede mønster, unike farger og lister av American Hardwood i et bredt spekter av farger, stiler, størrelser og priser.

Larson-Juhl er viet til å bringe deg friske valg i tidløse klassikere så vel som nye, innovative stiler. Larson-Juhl bryr seg også om den verden vi lever i. Vi er den første rammelistprodusenten til å tilby miljøvennlige FSC og PEFC sertifiserte produkter.Webdesign: Cornice AS