Larson-Juhl Logo

Globalt engasjement

Artikler om miljø

Tilbake til forside

Larson-Juhls løfte

Gjennom all Larson-Juhls innsats har fokuset på miljøet høyeste prioritet. Larson-Juhl er stolte av å kunne tilby en rekke rammelistkolleksjoner som har PEFC sertifisering samt et utvalg av passepartout som har FSC sertifisering.

Ved Larson-Juhls fabrikker over hele verden arbeider hver fabrikk for å holde jorden vår ren og vakker for framtidige generasjoner. Les mer på sertifiseringssiden for å lære mer om hva disse fabrikkene gjør for å ivareta sin rolle i Larson-Juhls eco løfte.

Sertifisering

FSC (Forest Stewardship Council)
en uavhengig, frivillig, non-profit organisasjon etablert for å fremme ansvarlig håndtering av verdens skoger. FSC etiketten inneholder en troverdig kobling mellom ansvarlig produksjon og forbruk av skogsprodukter, slik at forbrukere og bedrifter kan gjøre kjøpsavgjørelser som kommer mennesker og miljø til nytte, samt gi pågående forretningsverdier. FSC er for øyeblikket det mest velkjente sertifiseringssystemet.

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification)
er en uavhengig, non-profit, ikke-statlig organisasjon, som fremmer en bærekraftig måte administrerte skog gjennom uavhengig tredjeparts sertifisering. PEFC gir en forsikring til kjøpere av tre og papir produkter om at de støtter den bærekraftige forvaltning av skoger. PEFC er det største sertifiseringssystemet.

SFI (Sustainable Forestry Initiative)
en uavhengig, non-profit organisasjon som er ansvarlig for å vedlikeholde, ha tilsyn med og forbedre et bærekraftig skogbruks sertifiseringsprogram som er internasjonalt anerkjent. Med SFI kan forbrukere være trygge på at de kjøper tre eller papir fra velstyrte, lovlige kilder.Webdesign: Cornice AS